2014/06/16

Day Off

Taas maanantai. Tämä maanantai on kuitenkin hyvä päivä, sillä vietän ansaittua vapaapäivää viikonlopun työputken jälkeen ja ennen uutta juhannusta edeltävää työputkea. Sen takia päätin koota teille My Day -tyyppisen postauksen, joka on esiintynyt jo monissa muissakin blogeissa.

10:09 Herään ulkona surisevaan ruohonleikkuriin. Raahaudun silmät ristissä vessaan ja kävellessäni huomaan, että pohkeeni ovat aivan jumissa eilisestä porrastreenistä. Menen takaisin sänkyyn ja tarkoituksenani on nukkua univelkoja pois vielä yhteentoista asti.

10:15 En saa enää unta ja huomaan, että ulkona on ihana ilma! Tarkistan nopeasti kännykästä sähköpostit, whatsappin ja instagramin.

10:24 Mahani ilmoittaa nälästä, joten nousen tekemään aamupalaa.

DFEBA95B-33AD-4FFA-83E9-0D539A321D89_zpswmdllsbn

10:33 Vedän nenästä kiinni pitäen macashotin naamaan ja heti perään vitamiinit. En vieläkään pidä macan mausta. Pitäisi ostaa macatabletteja, että saisin helpommin ihmeaineen kurkustani alas. Olen huomannut macan käytössä piristävän vaikutuksen, joten en halua käyttöäkään lopettaa. Shotin ja vitamiinien jälkeen pääsen nauttimaan epäilyttävän näköisestä puuroannoksestani.

10:43 Aamupalan jälkeen avaan tietokoneen ja rupean kirjoittamaan postausta. Samalla vastailen uusiin kommentteihin ja lueskelen muiden postauksia.

11:36 Päätin alkaa valmistautua salille lähtöä varten.

12:08 Lähtö vähän venyi, mutta vihdoinkin pääsen hyppäämään pyörän selkään ja suuntana kuntosali!

36ED80FD-D1B5-4538-B917-A784F9BB805A_zpsgja8uryo

12:09 Se siitä lähdöstä sitten, kun ulkona tuli yllättävä sadekuuro... Ei kun vain takaisin sisälle odottelemaan sateen loppua... Taivaalla paistaa kirkkaana aurinko, mutta samalla vettä tulee kuin saavista!? Suomen kesä ♥

12:21 Jes, sade loppui ja nyt uudestaan ulos pyörän selkään ja nokka kohti salia! Kirkas taivas oli yhtäkkiä muuttunutkin tummien pilvien peittämäksi. Taitaa mennä illan suunnitelmat pilalle...

12:33 Pyörä lukkoon ja kipinkapin pukkariin. Tänään olisi vuorossa olkapää-ojentaja-hauis -treeni!

BD7C69AC-C402-4CCD-AB8F-E2A322AD7577_zpsekudsgxu

13:35 Valmista tuli. Pukkariin juomaan palautusjuoma ja takaisin polkemaan kohti kotia. Kotimatkat ovat aina niin tuskaisia, sillä treeni on vienyt kaikki voimat.

13:58 Vihdoinkin kotona! Matkaan meni kaksinkertainen aika, sillä onnistuin satuttamaan jalkani alkumatkasta. Jouduin pyöräilemään varovaisesti tai nilkuttamaan jalkani kanssa koko matkan. Hyvä minä!

14:20 Nopeat venyttelyt ja sitten suihkun vuoro.

15:00 Nälkä! Viipaloin tuoreesta ananaksesta paloja ja sekoitin maitorahkan joukkoon. Nam, mitä herkkua!

98A206E5-44F2-47C3-A293-2F48CC2F2AF8_zpszsyl5iru

15:26 Pakko käydä vielä hakemassa vähän maapähkinävoita suoraan purkista...

15:51 Hiusten suoristusta ja meikkausta. Kiva, nyt tuolla taas sataa... Ei päästäkään grillailemaan :( Pitää keksiä jotain muuta.

16:53 Voisin odotellessa katsoa yhden jakson Lähiöunelmia. Sadekin näyttää loppuvan!

17:23 Äitini oli tehnyt porkkana-inkiväärikeittoa ja pitäähän sitä vähän maistaa.

17:41 Kaverini saapuivat hakemaan minut ja lähdemme ajelemaan. Onneksi sade loppui ja toivottavasti pysyykin poissa!

18:30 Käväisemme Oittaalla. Ulkona on kuitenkin tosi kylmä ja masentava sää, joten ajelu jatkuu.

19:57 Pojat haluavat pelata korista, joten suuntaamme kentälle. Ulkona tihkuttaa ja sade vain yltyy. Menemme autoon lämmittelemään ja odottelemaan muita. Ei uskoisi, että parin päivän päästä on juhannus... Samalla puhumme ensi kevään mahdollisesta ulkomaanmatkasta. Harmittaa, kun en pääse tänä kesänä lomailemaan... Nyt en malta odottaa yo-kirjoitusten päättymistä!

20:32 Saan kyydin kotiovelle.

501BE0E8-FBE7-40E6-84C0-04B708C701CF_zpsvop8cx2x

20:38 Heti ensimmäiseksi vaihdan vaatteet, pesen meikit ja heitän hiukset nutturalle. En ikimaailmassa pystyisi olla kotona farkuissa tai hiukset auki. Meikitkin pesen aina heti, jos tiedän ettei ole enää muuta menoa.

20:43 Nälkä taas yllätti ja menen tekemään ruokaa. Samalla minua odottaa seuraavien päivien ruokien preppaus töihin. Mikäs sen mukavampaa!

21:03 Saan kanat paistettua sekä salaatin tehtyä ja pääsen tässä välissä nauttimaan ruoastani. Riisien täytyy vielä keittyä preppausta varten.

21:21 Ruoat purkitettu. Nyt suuntaan vain koneelle kirjoittelemaan tätä postausta, lueskelemaan taas blogeja sekä hoitamaan muita asioita.

75A4B2C3-6BD5-4E19-8CC0-E3E1691E1DBC_zpsqgvdhgnj

23:30 Viimeistelen vielä tämän postauksen ja nyt menen sänkyyn viettämään laatuaikaa kännykkäni kanssa. Kohta kuitenkin pitäisi ruveta nukkumaankin.

Siinä oli melko tavallinen vapaapäiväni kokonaisuudessaan. Onko muualla päin Suomea ollut samanlainen vaihteleva ja tylsä sää kuin täälläkin? Minä tykkään lukea muiden blogeista tällaisia postauksia, joten mitä mieltä te olette? :)

9 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva ja noi sun jumppatrikoot on ihanan väriset! :) Aina on kiva lukea ja katsella, miten kirjoittaja ihan oikeasti päivänsä viettää.

    Haha, mulla on Macan kanssa ihan sama meininki aamuisin :D Irvistäen vaan shottina alas, sillä vuodenkin käytön jälkeen se on edelleen tosi pahaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! :) Hah, tuskin mäkään tuun koskaan tykkäämään macan mausta :D

      Poista
  2. Anteeksi, että kiinnitän heti huomioni tällaiseen, mutta oliko tuossa oikeasti kaikki päivän ateriat? Ei millään riitä, varsinkin kun salitreenikin samalla päivällä!

    Mutta muuten oli todella kiinnostava postaus, tee ihmeessä toistekin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kirjasin tähän kaikki päivän ruoat. Ja totta puhut, syötyä tuli todella vähän :( Nyt kun en enää sen kummemmin jaksa/halua kiinnittää huomiota syömisiin, niin tulee varmasti syötyä liian vähän. Täytyy siis tsempata sen asian kanssa! Ja kiva kuulla, voisin tehdäkin :)

      Poista
  3. Kiva postaus taas kerran!(: löysin muuten erään blogin, mikä voisi suakin kiinnostaa (ei siis ole omani!! )
    Kulkee nimellä My cup of coffee ja sisältää myös terveellisiä reseptejä! Ehkä tykkäisit, itse ainakin kovasti pidän:) (ja edelleen painotan, tämä EI ole oma blogini, en siis yritä kalastella itselleni lukijoita!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Täytyy ehdottomasti mennä heti katsomaan, kiitos vinkistä!

      Poista
  4. Kiinnitin kans huomiota vähäiseen ruokaan. Jos oon oikein käsittänyt niin yrität kasvattaa lihasta? Jos joo niin ei se ehkä tuolla määrällä ruokaa kasva ja tiiän kyllä että kun on noin laiha saattaa tu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...tuntua inhottavalta kerryttää lisää massaa, koska oon ite ollut vuosi sitten aikalailla samankokoinen kun sä. Nyt kun oon kattellu viimekesänä kuvia tulee kyllä naureskeltaisi mun riisitikkukäsille ja -jaloille, hyih! Salikäynnit olivat tuolloin ihan turhia koska ei se lihas kasva jos ei tarpeeksi syö, mutta onneksi pääsin jatkuvasta syömistarkkailuista eroon. Ja pointtihan oli se, että syö vaan enemmän rohkeasti niin saat kyllä upeat lihakset kun sulla tuntuu riittävän kovasti intoa treenailuunkin :-)

      Poista
    2. Totta puhut! Lihasten kasvatus on mielessä, mutta taitaa haaveeksi jäädä näiden ruokamäärien takia. Mulla on kokoajan tosi turvonnut olo ja kaikenlaisia mahavaivoja, jonka takia ruoan syöminen vaan ahdistaa kipujen ja tuskaisen olon takia. Oon nyt gluteenittomalla ja noudatan aikalailla FODMAP -ruokavaliota, mutta eihän niukempi ruokavalio tietenkään mikää tekosyy ole. Haluaisin vaan kaikki vaivat pois, mutta en tiedä mitä tehdä, kun vähän kaikkea on tullut kokeiltua eikä mikään tunnu auttavan...

      Mutta siis mä tarvisin varmaan jonkun tietyn kirjatun ruokavalion, jota noudattaa. Ärsyttää vaan, kun kesällä aikataulut menevät ihan ristiin. Välillä oon yötämyöten töissä ja sitten vapaapäivinä tulee nukuttua puoleenpäivään univelkoja pois ja tietenkin jää aterioita välistä. Mulla on paljon tsempattavaa näissä syömisissä, mutta en haluais ottaa nyt mitään turhaa stressiä. En tiedä kuinka paljon oot blogiani lukenut, mutta mulle ei oo nyt hyväksi miettiä sen kummemmin mun syömisiä. Ajattelin kesän nyt hölläillä ja syksyllä koulun alkaessa taas panostaa. Tyhmää asettaa tällasia ajankohtia, mutta musta tuntuu, että se on tällä hetkellä viisainta.

      Haluaisin kuitenkin paaaljon lihasta tähän muodottomaan kroppaan ja eihän siinä varmaan muu auta kuin syödä. Treeni-intoa löytyy, mutta syöminen on mulle vieläkin vaikeeta syömishäiriön takia. En tiedä paljon mun pitäisi syödä, sillä pelkään lihomista... Kiva kuitenkin, kun kommentoit :)

      Poista